31.01.2004
SAIN UUDEN KÄMPÄN! Ens viikolla alkaa muuttohässäkkä. Rahat tietenki on ihan loppu ja silleen, mutta mitäpä siitä. Nyt sentään ei tartte matkustaa puolta tuntia bussilla kotiin päästäkseen. Hiirosessa asuminen kesti yhden Bliw-purkin verran.

JooE JEE ja Churchillin demo on valmis! Se on helevetin hyvä. http://www.mikseri.net/churchill sisältää pari esimerkkibiisiä. Levyä voi tilata viiden euron hintaan minulta: aeroflot@murha.net

Treenikämppäkin on nyt maksettu. Keikkaa pitäisi järjestää kauhiasti..

Lisäsin yhden runoläjän Written-sivulle.-- --

09.01.2004!
Hyvää Uutta Vuotta piltit!

Joulu on vietetty, maha on kasvanut ja paistinpannuakin aion käyttää lähiaikoina (sain sen lahjaksi).
Grandaddyn uus levy on hyvä (kiitos Elina! *muisk*), ja Taipuva Luotisuora on ihan helevetin hyvä bändi!

Kävin rekisteröitymässä pariin nettijuttuun:

Ernesto Aeroflot @ aukea.net
Ernesto Aeroflot @ virhe.org

Olen jälleen kerran Raahessa. Oli puhe mennä miksaamaan Churchillin demoa tänään koko päiväksi, mutta Mikko oli sairastunut. Menemme huomenna tekemään ihan hulluna hommia. Ensi viikolla sen pitäisi olla valmis ja sen voi käydä kuuntelemassa tuolla edellä mainitussa nettiosoitteessa.

Pikkuveli-Antti haluaa tulla tietokoneellensa pelaamaan, joten lähden kaupunkiin.

Onnea TJ0!!!!

-- --

04.12.2003
Karmia krapula päällä. Olin eilen illastamassa koulumme oppilaskunnan hallituksen kanssa.
Joulu tulee; vituttaa. Rotuaarilla soivat joululaulut ja ihmiset kantavat hillittömän kokoisia lahjapaketteja kaupoista ulos. Anttilan edessä tyyppi soittaa perus-slaavilaisia hanurisävelmiä. On pimiää, mutta jokaisen kaupan ikkunassa on niin v*tusti valoja, että silmiä särkee. En ole ostanut edes joulukalenteria. Saatan vaikuttaa hieman kyyniseltä, ja joku voisi sanoa jotain Joulun Taiasta ja siitä, että Joulun Taikaa ei tunne, ellei usko siihen. No mutta niinhän se on. Sitten kun se taas joskus minua naamaan läimäisee se Taika, niin sitten juhlin. Vitun mahtavaa. Voihan niitä lahjoja muulloinkin rakkailleen antaa.

Tämä musiikki on kyllä huonoa. Joku tanskalainen D'N'B-träkkääjäteini. Epävireisiä rumpuja. Eiku piti kirjoittaa 'piano'. Sori. Jeah, Lizardking-piano tjsp.

Lassekin sai vihdoin biisejään nettiin. Suosittelen erittäin lämpimästi http://hear.dyndns.org/~raina/mods/

Ei jaksanut Teemu lähteä tänään kouluun. Onnettomuuksia siitä olisi seurannut.

No mutta. Siis, viikonloppuna Churchill jatkaa nauhoituksiaan. Keikkaa olisi tarkoitus tehdä heti kun vaan jonnekin päästään. 12.3. olemme Ravintola Tervasoihdussa akustisesti heittämässä juttua. Akustiset keikat on perseestä. Jos joskus olen sanonut, että akustiset keikat on kivoja, niin olen kusettanut. Olen sanonut niin, koska Don Huonot väittivät vuonna 1998 akustisen keikkailun olevan mukavaa. EI SE OLE. Se on tylsää.
Eilen käväisin jossain vaiheessa iltaa Tervasoihdussa. Soitin noin 68 biisiä, joihin sisältyi mm. "Kalle, ihana kitaristi"-biisi ja ihan paska versio All along the watchtowerista, jonka soitin vaan sen takia, että Olli käski soittamaan "Jotaki oikiata". Kalle soitti soolokitaraa ihanasti.

Taidan jättää menemättä treeneihin tänään. Pöh. Siis Kung-Fu. Onhan se mukava harraste, mutta aika kallis. Jatkokurssiin menis rahaa kuukaudessa suunnilleen saman verran ku kitaransoittoon. En taida jaksaa nähdä vaivaa. Rahaakaan ei oikeen ole. Joo ja mätkyt pitäis maksaa, mutta kun ei voi. Opintolainaa tulee vasta tammikuussa.
Mahtavaa meininkiä verotoimistossa:
"Teemu täsä terve, mitä mää teen, kun mulla on mätkyt maksettavana, mutta kaikki tulot tulee valtiolta? Minun mielestäni vaikuttaa hieman turhalta maksaa valtiolle takaisin sieltä saatuja rahoja?"
"No byrokraatti tässä terve. Sinun täytyy jotenkin maksaa."

Tosi loogista. Tai no perkele. En minä tässä mielentilassa oikeen osaa selittää. En minä edes muista mitä olen tuonne alkupäähän kirjoitttatatattanut.
Aleksi ja Sakke tekivät videon, johon laittoivat pari minun biisiäni. Video lykätään nettiin varmaankin jossain vaiheessa.

Karhut saapuivat parkkipaikalle sovittuun aikaan. Kukin karhuista oli kovat jätkät. Naamat vastakkain he laittoivat ja alkoivat laatia suunnitelmaa. Toiminnan tarkoituksena oli saavuttaa erinomainen henkinen tila. Piirsivät vanhan kaupunginkartan päälle kuvan, josta kävi ilmi jokaisen tehtävä yksityiskohtaisesti. RN Alias MAA sai osakseen suuren kiven vierittämisen haudan suulta. UR VAMAI oli saatava ulos mitä pikimmin. Muut karhut ostivat MAKKARAA. RN Alias MAA meni haudalle ja kiinnitti kuun valossa kimmeltävän silkkiköyden jalkaansa, toisen pään hän sitoi kiven vyötäisille. Kivi urahti "VONVEO" ja alkoi väristä, kun RN Alias MAA istahti Range Roverinsa penkille. Hän käynnisti moottain eiku moottorin ja peruutti Kouvolaan. Kivi kolisteli perässä ja muut ostivat KRAVATIT. Kouvolan torilla RN Alias MAA pysäytti auton ja alkoi tarkastella perässä raahautunutta kiveä. Kivi vaikutti melko väsyneeltä. RN Alias MAA syötti kivelle vasemman munuaisensa. Kivi kiitti, ja totesi olevansa jälleen ristoreipas. Karhu leijaili auton katolle, ja karhut väittivät saaneensa sekundalaatua priiman sijaan. Silti he juoksivat tiehen jäänyttä uraa pitkin Kouvolaan, mahduttivat kuusi valtaisaa vartaloaan Range Roveriin ja kaasuttivat muuanne. Kivi oli onnistuneesti lipsahtanut irti köydestä ja hän ratsasti Pollen selässä sittenkin luokse harmaan seipään.-- --

02.11.2003
Aaah, kahden kuukauden päivitystauko on ohi.
Sain kämpän Oulun Hiirosesta ja pääsin Amikseen puupuolelle. Ei tarvinnutkaan vaihtaa paikkakuntaa.

Churchillin basisti, Mikko lopetti yhteistyön orkesterimme kanssa. Onnea toivotan basistin-urallensa. Uutta soittajaa koitetaan ensi viikolla.
Kävimme parilla keikallakin basistivapaasti. Ensin oltiin Vanhalla Kunnon Merikosken koululla. Soitettiin Antin kanssa jotain sekavaa. Viime perjantaina käytiin Cupissa soittamassa helvetin hyvä keikka. Minä soitin yhtäaikaa kitarat ja bassot. Saa kysyä miten. Ilmeisesti kukaan ei edes ottanut todiste-valokuvia.
Melko hektinen tunnelma oli ennen keikkaa. Ei oltu harjoiteltu n. kuukauteen rumpalin kera. Roudauksen yhteydessä kerettiin soittaa jotain puoli tuntia. Hirviässä kiireessä paineltiin Cuppiin, jossa toinen bändi (Ironica) jo odotteli. Kamat pystyyn ja pikainen soundcheck. Pojat soittivat ihan hyvän keikan melodista perusheavyä. Laulaja oli makuuni hieman liian vaisu, ja rumpali kevytkätinen, mutta biisit olivat hyviä.

JESH! Desertplanet sai vihdoinkin uuden Joystick Pop-levynsä ulos. Levy on meleko vaihteleva. Mieleenpainuvin kappale parin kuuntelukerran jälkeen on mulhea versio Popcornista. Pääosin aavikkoplaneetalla on kaikki hyvin ja levy saa meikät ainaki hyvälle tuulelle, mutta versio Delta-tunnarista on aika turha.. Toimii erittäin hyvin synkän syksyisen iltapäivän piristäjänä.

Kikapu julkaisi Saarilammen Antille tekemäni synttärilahjabiisin. Kikapun sivuilla on paljon hyvää musiikkia.

Heh, olen rakentanut pornobaariin vessan. Olen myös maalannut Nekalan Suurjaon ulko-oven yläpuolella olevan ison keltaisen kyltin. OLEN SAANUT TAMPEREELLA AIKAAN VAIKKA MITÄ, HITTO VIE! :)
Nyt kun jaksais vaan olla reipas ja käydä tuon koulun loppuun asti. Siellä on kyllä ihan mukavaa. Suurin osa porukasta on meleko penikoita, mutta eipä se mittään. Ne epä-penikat onkin sitten oikeen mukavaa porukkaa.
Mulla on nykyään KIVAA!

Btw, Kid Radd on tällä hetkellä lempparinettisarjakuvani.


-- --

18.08.2003
Plaah. Tää on perseestä. En saanut asuntoa, enkä voi mennä Amikseen opiskelemaan. No eipä olisi paljoakaan kiinnostanut..

Sivari siis loppui, olen nyt velvollisuuteni suorittanut. Ja miltä tuntuu?
Vituttaa.
Rahantarve pakottaa lähtemään Tampereelle ja kaikki rakas jää tänne Pohjolaan. Churchillkin joutuu pitämään hieman treenaustaukoa.

Kaverit muuttaa Ouluun ja minä lähden pois. No ei tämä ole kuin väliaikaista.. Toivottavasti.

Oltiinpa tosiaan Assemblyssäkin poikain kanssa. Lopputuloksena tällaista kakkaa
Ankat älisee taustalla, mulla on ikävä ja maha täys. Taidan mennä metsään soitteleen karhuille kitaraa.-- --

09.08.2003
Täällä ollaan, Assemblyssä.
Heti päästiin sisääntulojonossa telkkariin ja kaikenlaisiin nettilehtiin. Oltiin jo joskus seittemää ennen Pasilassa. Käväisin myös tuolla AssemblyTv:ssä. Melko perseestä oli.
No mutta kivaa on ollu. Konsertit oli lähinnä ihan surkeita. Se viimenen oli ihan hauska, melkeen kahden tunnin setti tilulilukitarointia MIDI-taustoilla. Tanssitytöt oli ihan nättejä, siinäpä paras anti. Oldskoolmusakompo alkaa just. Tällä kertaa tänne oldskoolpuolellekin kuuluu jotain.

Saunassa oli aika hauskaa. Sinne ahtautui jotain 20 ihmistä. Just kun lähdettiin pois, niin paikalle saapui "Saulin Penis" ja Saulin kaveri. Herrat olivat meleko kännissä.

Osallistuin vissiin joihinki kompoihin, mutta en oo varma. Saatoin nähdä unta. Nukuin tuossa pöydän alla. Vois vaikka pelata jottain.

Kuva- ja misc-osastoille laitoin jotain, käykääpä kattomasa.-- --

04.08.2003
Assemblyssä sijaitsemme Lassen kanssa Oldskool-alueen paikoilla A2 / 16 ja A2 / 17. Tulukaahan käymään. Saamme mukaan verkkokameran ja mikäli se suostuu toimimaan, naamamme tulevat näkymään murha.net-etusivulle. Huisia!

Lauantain keikka meni loistavasti, kuvia tulee näkyviin heti, kun Eetu lähettää niitä minulle. Kiitos ihmisille, jotka olivat Pikkulahdella jatsaamassa.

Soitin Joensuun poliisille, josko kenkäni olisivat löytyneet, mutta ei. Ei niitä enää ole.

Saatanan vittu. Ei kiinnosta ollenkaan olla täällä Merikoskella enää.-- --

29.07.2003
Aloinpas sitten tekemään englanninkielistä väännöstä sivuistani.
Ensi viikolla Assemblyyn. Olen siellä jossain O1d5k001-41u33114.

Lauantaina keikka raahessa-- --

22.07.2003
Tarkistin Juhon vastaukset.

Olin myös Ilosaarirokissa tuossa pari viikkoa sitten. Tapasin oopperalaulajan, Pelanin (hyvvää hiphoppia pojilla), Björk-kopion ja vesipyssynartun.
Näin myös pari bändiä. Mainita kannattaa TequilajaZZZ. Loistava venäläinen orkesteri. Mun punaiset kengät pöllittiin. Varas saisi palauttaa ottamansa.

Viime viikonloppuna olinkin sitten Qstockissa. Eka päivänä yritin pummilla sisään ja kastelin mun uudet kengät. Sitten kun olin menossa kaupungille, joku yritti pölliä ne mun kengät, jotka olivat siinä mulla vieressä. Mulla meni lievästi hermot.
Lauantaina juotiin Veltsun ja Antin kanssa absinttia noin viissataa litraa ja hypittiin ruusupensaisiin. Mulla on musta silmä, Antin selkä näyttää ruoskitulta.

Sulatto 03-tapahtumassa orkesterimme Churchill soittaa ensimmäisen keikkansa!
Kikapu-netlabel julkaisee Slammelle synttärilahjaksi tekemäni biisin "Advice For A Youngster" lähiaikoina.

Nyt kyllä kakattaa.

-- --

02.07.2003
Onneksi olkoon Suji, rakkahin!

Pitipä sitten mennä päivittämään kotisivuja Lentävässä Lautasessa. Niinhän siinä sitten kävi, että hajosivat perkele. Mutta nyt ollaan taas linjalla iloisesti ja reippaasti!

Ensi viikolla olisi Ilosaarirock. Niin ja Tatun häät. Lauantaina eräs toinenkin rokkari menee naimisiin.

Kävin vihdoinkin hakemassa Assemblyliput. Hienon punainen ranneke oli. Nyt pitäisi vaan saada herrat #murha:lta toimeen ja tekemään jotain visuaalista jännää Assemblyä varten.. Pitänee tavata sedät tänään. Treenitkin on nääs.

Niin ja Zeraulille pitää viedä rahaa ja Kaitsulle kans.

-- --

Hieman matematiikkaa kesähuviksi:

Teemulla on kärry, joihin mahtuu kerralla kahdeksan (8) laatikollista paperia. Kussakin laatikossa on viisi (5) riisiä (viisisataa arkkia) A4-paperia, jonka mitat ovat 210*297mm.Paperi painaa 80g/neliömetri. Lisäksi Teemu kuljettaa viisi samanlaista laatikollista A3-paperia, jonka mitat ovat 297*420mm.
*Uutta tietoa*Teemu painaa 82kg. *Uutta tietoa*

a) Kuinka monta arkkia paperia Teemu vie, jos hän tekee kymmenen keikkaa aulasta paperivarastolle?

b) Yksi reissu kestää 3,5 minuuttia. Kuinka monta prosenttia Teemun työpäivästä kuluu tehtävän suorittamiseen?
Teemun työpäivä on kahdeksantuntinen.
*Uutta tietoa* Matka aulasta paperivarastolle on 200 metriä. *Uutta tietoa*

c) Laske Teemun teho.

d) Kuinka monta kilogrammaa paperia kertyy?

e) Laske kuinka monen jalkapallokentän kokoisen alan (64*100m) paperimäärä peittäisi.

f) Onko Teemulla kivaa? Perustele!

g) Kuinka Teemun työskentelytapoja voitaisiin parantaa? Piirrä havainnollistava ASCII-kuva (muutkin käyvät)!

Vastaukset tänne.
Parhaat pisteet saaneelle tarjotaan illallinen jossain kivassa paikassa.
Pistelaskussa suositaan ns. luovaa laskutapaa, vääristä vastauksista ei sakoteta.-- --

26.06.2003
*Matikan tehtävä ilmestyi tähän*
Että näin runsaasti on Merikoskella töitä kesäisin.
No ollaanhan me pesty autoja.
Oon ihan helkkarin väsynyt. Meinattiin E:n kans myöhästyä aamulla töistä molemmat, kun puhelimesta oli akku loppunut.

Uuden bändin nimi on siis Churchill ja siinä soittavat Antin ja minun lisäksi Mikko Matela ja Jonne Nauha. Treenikämppäkin on. Talossa asuva alkoholistipariskunta on jo kaksi kertaa käynyt keskeyttämässä harjoitukset. Jälkimmäisellä kerralla ottivat mukaansa melko ison SS-aksanpaimenkoiran. Olemme harjoitelleet kaksi kertaa. Asiat kuitenkin järjestyivät, vuokranantaja ymmärtää muusikkoja. Saamme soittaa ihan niin paljon kuin haluamme.

Eräästä laulajasta ei ole puoleen vuoteen kuulunut mitään. Se ärsyttää. Itse lopetin yhteydenpidon yrittämisen, koska aloin turhautua.

Kikapu ilmeisesti haluaa julkaista jotakin materiaaliani. Se on tietenki meleko kiva juttu.
Assemblykeikka peruttiin nyt sitten virallisesti. Ei pitäisi yrittää järjestää musiikkitapahtumaa, jos lause "En tiedä oikeastaan mitään musiikista" kuvailee järjestäjää paremmin kuin hyvin.
Mur.
Viikonloppuna treenataan.-- --

28.05.2003
Nyt ei toimi. Mikään ei ota onnistuakseen.
Eilinen bänditapahtuma meni ihan päin vittua.
Abyss peruu Assemblykeikkaa.
Putoan väliin ihmissuhteissa ja olen yksin.

Haluan mennä kauas pois.
Olen suuri epäonnistuja.-- --

26.05.2003
Jätin jarrutusjäljen Merikosken Ammattikoulun Tekniikan ja Liikenteen osaston henkilökunnan vessan pönttöön. Sen halusivat kaikki tietää. Saan käyttää henkilökunnan vessoja. Siitä olen ylpeä.

Olen myös ylpeä siitä, että sain sormeni toimimaan sen verran, että kirjoitan nyt tätä. Paljon on taas tapahtunut. Kävin pari viikkoa sitten Tampereella töissä, Pyynikin Kesäteatterilla tietysti. Ohimennen vietin wappua. Humalluin voimakkaasti ja olin hyvällä tuulella. Mielenkiintoisia havaintoja tein illan aikana muutamia:
- Ensimmäinen tyttöystäväni M tuli tervehtimään Tampereen keskustorilla. Minä olin sellaisessa mielentilassa, etten saanut yhtään ihmisten ymmärrettävissä olevaa sanaa suustani. En ainakaan muista saaneeni
- Keskustorin Kebap on huono ravintola. Se, että pizzaan saa falafelia, ei pelasta ravintolaa. Palvelu on hidasta. Itse asiassa niin hidasta, että pizzaa odotellessa ehtii vallan mainiosti käymään Keskustorin kiinalaisessa ravintelissa syömässä epämääräistä mössöä
- "Oon tullut jo viisi kertaa, etkö sää ikinä lopeta?" -lausahdus tarttui jostakin korviini
- Raapiminen saattaa aiheuttaa haavoja
- Voimakas raapiminen aiheuttaa pahoja haavoja
- Ravintola Harkossa ei ole yhtä hyvät pizzat kuin Ravintola Hannu Krankassa
- Ravintola Harkossa majailee aika kummallista porukkaa

Wappupäivänä söin lakritsia ja katselin ikkunasta ulos. Samanaikaisesti jalkojeni juuressa tapahtui mielenkiintoisuuksia.
Olen puhunut jo liikaa.

Nohnoh. Huomenna on keikka bänditapahtumassa, jonka järjestelyihin minä olen osallistunut aktiivisesti.
Ihan liian kiirettä on ollut. Ja kiirehän jatkuu. Saatanan perkeleen Telin opettajisto ei ole maininnut opiskelijoille tapahtumasta mitään. Täytyy lähteä itse kiertelemään luokkia ja kiroilemaan.

Ilosaarirock-lippu on taskussa. Tomahawkin uusi levy on ihan helvetin hyvä.
Niin ja monotonik julkaisee "Oll tolk'n' no Ding atcheev'd":in


-- --

25.03.2003
Teesejä:
Alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen voi joskus olla kivaa, mutta yksin juopottelu on säälittävää.
Raaheen kun menee, niin useimmiten sitä päätyy tilanteeseen, jossa joutuu viihdyttämään itseään, kun muita ei kiinnosta.
Raahe on kasa paskaa, jossa kasvaa muutama erityisen kaunis kukka.
Lahkeet kastuu, kun kävelee kalasatamasta mummolaan, on siis kevät.

Parin viikon päästä lähdetään Jannen kanssa Jäämerta katsomaan. Sitä odotan.

01.04.2003 levynjulkaisubileet Nahkatehtaankatu 3:n ryhmäliikuntatilassa!
21.03.2003
Eilen oli taas hyvä päivä tehdä lapsia: 20032003.
Oli myös näköjään hyvä päivä aloittaa lasten tappaminen. Kiitos herra Pusikolle.

01.04.2003 päättyy tauko. Ernesto Aeroflotin uusi levy ilmestyy.
Tuo ei ole lopullinen kansi sitten niin.


-- --

09.03.2003
Tampere.
Tulin juontamaan Tampereen Elokuvajuhlia. Ihan hauskaa hommaa. Kyllästyin tavanomaisiin juontoihin ja viskasin ylleni lääkärintakin.
Nyt olen käynyt Plevnan elokuvateatterin takahuoneessa. Mukaan tarttui kaksi kappaletta hienoja Matrix 2 - julisteita. Olen nähnyt aika liudan kaikenlaisia elokuvia. Mutta ei tämmöistä festarimeininkiä oikeen tajua. Siis mietitäänpä:
- merkitään joku viikko vuodesta Elokuvajuhlaksi
- laitetaan mainoksia
- kutsutaan porukkaa paikalle
- näytetään elokuvia
- annetaan ohjaajille kalijaa ja kukkia
- porukka katsoo elokuvat, taputtaa lopputekstien jälkeen, on kriittinen ja juo normaalihintaista (ellei jopa kalliimpaa) kalijaa lähikuppiloissa
- porukka ei loppujen lopuksi muista elokuvista paljoakaan
- ohjaajat vielä vähemmän mistään mitään
- kaupunki tienaa rahaa
- sponsorit saavat tuotteensa näkymään
- jollakin saattaa jopa olla hauskaa

Mutta kun ei tommosta tapahtumaa voi kutsua oikeesti festariksi.
Eiku siis oikeestaan voipas.
Eikä tämä edes ole festivaali, ku juhla.
Tajuamisen hetki on hieno, mutta katkera.

Löysin kasan vanhoja päiväkirjoja, laitoin ne written-osastolle. Paitsi, että ne kaikki oli näköjään jo siellä. Fuk. Vuosi 2000 on ihan hukkunut. Ne saattaa olla jossain paperilla vielä kylläkin..
Taidanpa nukahtaa. 6 tunnin 45 minuutin päästä pitää olla juontamassa.


-- --

04.03.2003
Töitä ei tarvi tehdä, ellei erikseen käsketä. Se on täällä meininki.
Teen silti. Menen viemään roskat, kuten joka päivä teen. Tämä viikko on sitäpaitsi hiihtolomaviikko. Ei täällä ketään ole. Istun paikoissa, luen kirjaa, haaveilen, kuuntelen Nectarinea, josta kuuluu just nyt aika hyvän kuulone biisi: Celsius - Giveindizbiz.


-- --

03.03.2003
Tänään on hyvä päivä syntyä. 030303 näyttää hyvältä ajokortissa ja passissa.
Vaarin nimipäivä on myös (Kauko).

Pitipäs sitä viime päivityksessä hieman vouhottaa.. Ja syystäkin. Eivätkä ne tunteet ole vieläkään miksikään muuttuneet.
Olo on kaikin puolin hyvä ja niin edelleen.

Turusen Tatu oli päässy Kalevan sivuille arvostelemaan vaalimainoksia. Hieno juttu sinänsä!

Olen valmistanut musiikkikappaleita. Kukkolan Antin kanssa niitä on tehty ja pikkuhiljaa ne alkavat kuulostaa jo itseäkin miellyttäviltä. Tarvittaisiin treenikämppä ja rumpali, sekä basisti. Biisejä on jo pari kertaa käyty testaamassa Tervasoihdun jameissa ja on niitä yksi ihminen kehunutkin. Ja se oli sitäpaitsi ihan tuntematon häiskä!

Yölättyjä(tm) tuli paistettua eilen. Ja kulutusmaitoa piti juoda, kun sitä jäi niin paljo. Onhan se hyvvää tietenki. The Ring oli pelottava leffa ja blaa blaa blaa blaa bllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Tunteet erottavat ihmisen eläimistä. Tunteiden takia ihmiskunta tuhoutuu. Jokainen haluaa oman lapsensa elävän, oli se kuinka vammainen tahansa.
Vammaiset ihmiset haluavat myös lapsia. Lapsista tulee helpommin kehityshäiriöisiä, mutta lapsen ei anneta kuolla, koska sitä rakastetaan niin paljon. Vanhuksia pidetään viimeiseen asti hengissä koneiden avulla vain siksi, että vanhuksen omaiset rakastavat häntä.

Ihmisellä on myös järki. Ihmisen järki pyrkii tekemään asioista parempia ja keksimään tehokkaampia toimintatapoja. Olisi järkevää rotumme (tarkoitan kaikkia ihmisiä ihonväristä riippumatta) tulevaisuuden kannalta antaa tautien kaataa heikot ja säilyttää vahvat. Olisi järkevää säästää yhteiskunnan voimavaroja ja antaa vanhusten kuolla silloin kun Kuolema heidät päättää viedä. Olisi järkevää säännöstellä ihmisen lisääntymistä.

Siis: Halutaanko vahva ihminen, joka pärjää tulevaisuudessa, kun aurinko kuumenee ja kylmenee vuoronperään, sulattaa ensin jäätiköt ja sitten jäädyttää koko maan, vai halutaanko olla onnellisia nyt? Huolehditaanko jälkipolvista vai elelläänkö itse kaikkien tavaroiden keskellä vaivaisina, taistellaan tauteja vastaan lääkkeillä, yritetään pysyä kemikaalien avulla ikuisesti nuorena? Iloitaanko tämän aamun nousevasta auringosta, eikä mietitä ollenkaan sitä, viekö seuraava trendivirus näkökykymme pysyvästi?

Ketään ei pitäisi kuitenkaan vaivojensa takia tappaa. Ketään ei saa tappaa, koska jokainen meistä on _tunteva_ olento. Hitlerinkin periaatteissa oli hiven järkeä, mutta hulluus ajoi yli. KENELTÄKÄÄN EI SAA RIISTÄÄ ELÄMÄÄ!

Minä en pystyisi rodunjalostuksen takia kytkemään lapseni hengityskoneesta virtaa pois. Elän nyt, paskat muista, vitut tulevuudesta.


www.demian5.com on muuten oikeasti ihan älyttömän hyvä sarjakuva, joka kannattaa ehdottomasti lukea. Piristää varmasti oloa tuollaisen paatoksen jälkeen.
PaatosTeemu hiljentyy hetkeksi.


-- --

10.02.2003
Kivojen viikonloppujen sarja jatkuu.
45 Specialin portailla, juuri ennen valomerkkiä R vastasi kysymykseeni hänen lempiväristään: "Punainen, niinkuin tuo sinun paitasi".
Olin myyty. Vietin sunnuntain R:n kotona, jonka värimaailma vastasi ihannettani.
Kotimatkan leijuin.

Edellinen viikonloppu oli myös mikkomallikas. Sunnuntain tasaisuuden murskasi viimeistään Wigwamin looooo0oo00o0o00o00o0o0o0istava keikka samaisessa 45 Specialissa.
Lankesin loveen keikan puolivälissä, ja olin loppuajan kummallisessa seesteisessä vuoristomaisema-olotilassa. En paljoa valittanut, vaikka keikka kesti jotain kaksi tuntia. Eräs K selitti minulle kuinka mahtavaa oli, että joku soitti jotakin muutakin, kuin pentatonisia.
Pihauduin henkisesti.
Suuret kiitokset Wigwamin sedille ihan älyttömän hienosta elämyksestä.
Olen nähnyt Jim Pembroken jacknicholsonmaisen olemuksen hikoilemassa, olen polttanut irkkubaarissa sikaaria, olen osallistunut uuden urheilulajin luomistyöhön, OLEN SAANUT 40-VUOTIAALTA KOSMETOLOGILTA SUUDELMAN ANTTI KUKKOLAN KASVOJEN EDESSÄ (ja huuliani kehuttiin=), tunnen olevani korkemmalla tasolla (kuin mitä ennen olin, en vertaa muihin), olen the Laskunam Nam Nassukka ja Luxus Bambin Jean-Paul Startrek, OULU ON MAAILMAN PARAS KAUPUNKI!

Ballundawata-lajin säännöt ilmestynevät tännekin jossain vaiheessa.
Muutakin hienoa materiaalia odotettavissa lähiaikoina.

OLEN ONNELLINEN, ja tiedän missä ekstaasi sijaitsee. Ekstaasin etunimi alkaa R:llä.


-- --

27.01.2003
Mielenkiintoinen oli viikonloppu.
Perjantaina yritin liftata Liminkaan, Anskun tupareihin lumimyrskyssä kaks ja puoli tuntia. Kädessä minulla oli upouusi Hercules Game Theater 7.1 XP. Ja rahat loppu. Päätä alkoi palella, ja linja-autoilin Liminkaan, jossa join boolia, saunoin Herra Kämäräisen kanssa (oikeesti se on nainen ja hirveen kiva), suututin E:n, kirjoitin runoja ja söin oikeasti maailman parasta pizzaa ravintola Hannu Krankassa.

Lauantai oli taas niitä päiviä, kun elämä kuljettaa sattumien kautta erittäin miellyttävään lopputulokseen.
Myöhästelin linja-autoista ja päätin liftata Ouluun (Limingasta). Nostin huoltsikan pihalla peukalon pystyyn ja heti pysähtyi saappikuski kohdalle.
Luuli mua Inttiheteroksi [ (c) iNFERIs) ] ja antoi kyydin. Oli jostain Haaparannasta kotoisin, entinen laivanvarustajamies. Minä sille kerroin olevani panssariauton kuljettaja.
Jalkani liikuttivat minua kohti Nahkatehtaankadun kotiani. Pysähdyin Kruununmakasiinin kohdalla, koska sieltä kuului musiikkia. Päätin ottaa selvää, mistä musiikki johtui. Kävi ilmi, että ko. paikassa oli bileet.

Vaihdoin vaatteeni suihkun jälkeen kotipuolessa ja palasin tapahtumapaikalle. Siellä olikin sattumalta E(2) ja tyttökaverinsa M. Oli muutakin porukkaa.
Älyttömän hieno paikka tämä Kruununmakasiini, valot oli laitettu hyvin ja musiikki soi sopivan kovalla. Muutaman uuden tuttavuuden jälkeen valomerkki välähti ja bileet olivat ohi. Viimeisenä biisinä kuultiin mieletöntä amigapoppia. Eräs S oli pyytänyt minut mukaansa kaupungille: "Keretään vielä tanssimaan viimeiset hitaat". Minua eivät niinkään kiinnostaneet viimeiset hitaat, vaan ne huulet ja se ehdotus.

Kävi kuitenkin niin, että kaikki baarit olivat jo sammuneet. Matka jatkui kuin itsestään S:n kotiin.
Ehdotus, jonka S oli aiemmin sanonut, esitettiin nyt uudestaan: "Voisitko piirtää minusta alastonkuvan?"
"Nyt hetikö?"
"No vaikka"
Ja sitten poistuivat vaatteet.
Ihmeellinen hetki.
Mitään muuta ei tapahtunut. S mittasi minulta kuumeen ja kysyi: "Jäätkö yöksi?"
Jäin ja heräsin aamulla erittäin hyvään oloon.

Juttelimme asioista, S saattoi minut Otto K.:n puistoon ja Perinteisen Töröttelyvaiheen jälkeen suutelimme.
Ilmassa leijui hiutaleita ja S ojensi vähäosaiselle 50cnt eurorahaa, ettei onni kääntyisi.

Illalla sain viestin, että S ja T olivat alkaneet seurustella taas.
Harmittelin vähän aikaa, mutta se meni ohi, sillä se mitä tapahtui oli niin kaunista ja ihmeellistä, ettei minua voinut harmittaa. Ihana ihminen tämä S. Kaunis muisto jää.
Kiitos S.

Tämänkaltaisten tapahtumien johdosta elämä tuntuu sellaiselta, että se ei ole kuitenkaan ihan täysin perseestä.

No joo. Ja äänikortin asentaminen meni sitten siihen, että piti asentaa windows kolme kertaa. Prkl.
Mutta on siinä kortissa kyllä hyvä soundi. Ältsin kirkas.


-- --

24.01.2003
Hihhuhvvehev.
Osoite näköjään muuttui.. Olemme nykyään murha.net jne..

Äänikortin ostomeininki on minulla. Hercules Game Theater 7.1 XP näyttää hyvältä.
Sitten vaan loppuu rahat.
No eipä se varmaan haittaa.

Lisäsin kolmisenkymmentä levyä kikkelinjatkeeseen.

Viime viikonlopun ongelmat saatiin ratkaistua aika helposti loppujen lopuksi.
Onneksi ei tullut mitään suurempaa konfliktia.
Vitto ko o siistiä puhua hienoilla sanoilla.

Maistraatissa oli mies, jolla oli 5cm pitkät kynnet. Onko semmosilla kynsillä parempi kirjoittaa näppäimistöä käyttäen?
Loppuuko tämä työpäivä ikinä kuuna päivänä?
Tuleeko Eetu ikinä armeijasta pois?

Lassepoeka aloittaa sivarin Ylitorniossa maanantaina. On hieno homma se!


-- --

19.01.2003

Sen tosiasian huomaaminen, että ei saa sitä, mitä oikeasti haluaa, johtaa tilanteeseen, jossa ottaa sen mitä saa.
Ja kun ottaa, muistaakin yhtäkkiä, että maailmassa on joku muukin Itsen lisäksi.
Ja haluaa pelleillä, mutta yhtäkkiä pelleily unohtuu, kun hormonit tekevät aivoista kasan vetistä lillua.
Tilanne johtaa toiseen, jonka varausta en vielä tiedä, mutta toivon, ettei elämästä katoa diversiteetti toisen tilanteen johdosta.

Tekstin sekavuus ilmiantaa huolen tulevaisuuden nautinnollisuuden menettämisen mahdollisuudesta - on taas aika pyydellä anteeksi.

Ouluun mennään 18.15, eikä sieltä tulla takaisin piiiiiiitkään aikaan.
Eetu oli nähnyt The Soundsin livenä eilen, ja minua tympäisee, kun en ollut siellä.
The Soundsin "Se Amerikkabiisi" on ihan mainio.

Ruotomielen pojjaat kävi Raahessa soittamassa perjantaina ja korvien piippaaminen jatkui keikan jälkeen reilut 36 tuntia.
Perjantaiyön vietin Kaitsun sohovalla. Kello pimputteli minut hereille vartin välein.
Kaitsulla on hyvä kitara.

Laitoinpa linkkisivulle jotain uutta ja korjasin "Yökuvat".
Ens viikolla lykin Kuhmoreissun kuvat netskuun.

Väy väy.
Joo. Illalla puhelinhässäkkää odotettavissa.

Vanhannaisenhengitys(tm) ja puuteri. Huh. Not my type.


-- --

14.01.2003

Maailman tylsin päivä töissä. Työkaveri-Antti on värkänny koko päivän, mutta mulla ei oo ollu mitään tekemistä.
Kellopeliappelsiini oli varsin nautittavaa katsottavaa jälleen kerran.

Viikonlopun vietin Kuhmossa. Varsin pirteä ajanjakso.
Mukavia ihmisiä ja puolikiloa irtokarkkia lauantaiaamuna.
Onko se laitonta, että katsoo jääkiekko-ottelun ja alkaa himoita pelaamaan pitkästä aikaa?
En oo päässy koko talvena vielä luistelemaan, kun on luistimet Kopsassa ja niin huonossa terässä, ettei ikinä.

Lisäsin tuonne download-osastolle pari ihan uutta biisiä ja päivitin chipzipin.
www.oliverhome.net/tuisku sisältää myös uusia kamppeistoja.

Olo on seesteinen. Kiitos menneen viikonlopun ja uusien ihmisten.
Melkein sellainen olo, että olisin turta.
Siksipä menenkin suihkuun ja sitten kaupunkiin ja sitten kirjastoon ja sitten takaisin kotiin.


-- --

08.01.2003

No joo, olihan siellä linkeissä virheitä ja pari kuvaa puuttui.
Täytyy säätää.

Kirjoittaisin enemmän, mutta pitää mennä viemään Jarkko autolle ja nukkua. Huomenna herään viideltä ja vien henkilöitä Ylitornioon.

Tulin yllättäen käymään Antin, Antin ja Juhan kämpällä. Söin ötke-pizzaa ja sain kummallisen tekstiviestin.
Oikeastaan taisi olla virhe alkaa päivittämään sivuja tällaisella hetkellä, kun kaikilla on kiire jonnekin.


-- --

06.01.2003
Tervetulemas Aeroflotin "Kovempi ja synkempi jätkä kuin onkaan"-kotüsivuil!
Vielähän tämä on vähän vaiheessa, mutta kyllä se siitä.
Teiniangstiviikonloppu on nyt kyseessä. Sain Antin nyrkistä naamaan ja huuli on turvoksissa.
Päähän myös sattuu, löin sen portaaseen.
Tästä tietää, että on tullut aika raitistua joksikin aikaa.

Aika vähän kiinnostaa asiat, haluaisin mennä Kemiin ja kuluttaa aikaa L:n kera.
Tämä / eilinen päivä vietettiin pelaten diktaattoripeliä, ja sehän olikin hauskaa.
Voitin vahingossa. En uskonut mahdollisuuksiini.

Onkohan nää sivut vitun sekavat? Oon ite nyt niin sekasi, etten oo oikeen hyvä kriitikko.
Aluksihan oli ideana tehdä aivan hirveästi kaikkia juttuja tänne sivulle, mutta enpä tiiä jaksanko.
Eipä tässä kyllä mihinkään oo kiire.

On semmonen hatara olo.
Väsyttääkin ehkä.
Pakko päästä uuteen kämppään heti nyt getethi sei

Monesti tulee mietittyä, miksi piti juuri S-nimistä tyttöä kohdella niin huonosti silloin keväällä 2001. Etenkin kun ko. S on yksi maailman kivoimmista ja ihanimmista ihmisistä.
En voi ikinä pyytää tarpeeksi anteeksi.


-- --

xx.xx.xxxx
Blaablaalbalalblablablablbalalbll
BallbaLABLABLBAL


-- --